Cookieerklæring ChatsMedFordele

ChatsMedFordele (”websiden”) bruger cookies til at gemme information på din computer. Denne politik forklarer, hvordan vi bruger cookies og hvordan dette kan ændres ved en eller flere lejligheder, uden varsel. For at sikre, at du bruger hjemmesiden med komplette og opdaterede oplysninger om hvordan vi bruger cookies, kan du konsultere denne politik regelmæssigt, da ændringer i politikken opdateres på hjemmesiden. Ved at bruge hjemmesiden, accepterer du placeringen af cookies på din computer, i overensstemmelse med betingelserne i denne politik. Hvis du IKKE ønsker at acceptere cookies fra hjemmesiden, skal du deaktivere cookies eller undlade at bruge denne hjemmeside.

1. Hvad er cookies?

En cookie er en tekstfil med information, der overføres fra en webside til cookiefilen i browseren på harddisken på din computer, telefon eller anden enhed, som du bruger til at besøge en hjemmeside, så hjemmesiden kan genkende dig når du besøger den og vil huske visse oplysninger om dig. Dette kan omfatte hvilke sider du har besøgt, de valg du har foretaget i menuer, specifikke oplysninger, som du har indtastet i formularer og tidspunkt og dato for dit besøg.

2. Typer af cookies

Der er to hovedtyper af cookies:

• Session-cookies: Dette er midlertidige cookies, der automatisk slettes, når du lukker din browser. Session-cookies giver hjemmesiden mulighed for at genkende dig, mens du besøger forskellige sider under en enkelt browsersession, hvilket giver dig mulighed for at bruge hjemmesiden på den mest effektive måde. Med session-cookies kan hjemmesiden f.eks. holde styr på de varer, en bruger har lagt i indkøbskurven.
  • Permanente cookies: I modsætning til session-cookies, gemmes permanente cookies på din enhed mellem browsersessioner, indtil udløbsdatoen for disse cookies eller indtil de bliver slettet. De giver hjemmesiden mulighed for at ”genkende” dig. Når du igen besøger websiden, husker den dine præferencer og skræddersyer tjenesterne til dig.

Udover session-cookies og permanente cookies kan der være andre cookies, der er indstillet af den hjemmeside du besøger, for at give os eller tredjepart oplysninger.

3. Hvilke cookies bruger denne webside

De cookies vi bruger i øjeblikket, og de cookies vi muligvis vil bruge i fremtiden, er som følger:

Vi bruger session-cookies til at hjælpe os med at bevare sikkerheden på denne hjemmeside og til at bekræfte dine oplysninger, mens du bruger denne hjemmeside og navigerer fra side til side, hvilket sikrer, at du ikke behøver indtaste dine oplysninger igen, hver gang du åbner en ny side.

Vi bruger permanente cookies:

• Til at genkende dig som en unik bruger, når du vender tilbage til hjemmesiden, så du ikke behøver at genindtaste dine oplysninger flere gange, mens du skifter mellem sider og tjenester.
  • Til at huske dine brugerindstillinger på hjemmesiden, f.eks. de profiler, som du har tilføjet til dine favoritter, eller dine søgeindstillinger.
  • Til at indsamle og kompilere anonyme, samlede informationer til statistisk og evalueringsmæssige formål, for at hjælpe os med at forstå, hvordan brugerne bruger hjemmesiden og for at hjælpe os med at forbedre strukturen af hjemmesiden.

Mange cookies er designet til at give dig mulighed for at bruge hjemmesiden optimalt. Vi bruger f.eks. cookies for at gøre det muligt for dig at forbedre din brugeroplevelse, når du bruger denne hjemmeside. F.eks. en cookie der genkender dig, hvis din browser understøtter specifikke teknologiske funktioner. Dette hjælper f.eks. med at få hjemmesider til at indlæse hurtigere, når du downloader en stor fil.

Udover cookies, der sender information til os, bruger vi også cookies, der indsamler og sender oplysninger til tredjepart. F.eks. Google Analytics. Se den relevante tredjeparts hjemmeside for mere information om deres brug af cookies. Hvis cookies kan placeres på denne hjemmeside, eller du besøger andre hjemmesider fra denne hjemmeside ved hjælp af links, bruger disse hjemmesider cookies ifølge deres egne cookie-politikker, der kan afvige fra vores.

Ligesom førstepart cookies, kan du blokere cookies fra tredjepart i dine browserindstillinger. Nogle af disse cookies kan indsamle og gemme dine personlige oplysninger, såsom dit navn eller din e-mail-adresse. Vi respekterer og beskytter dit privatliv, og vi vil sikre, at alle personlige oplysninger, der indsamles af os, gemmes og behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Et link til denne politik kan findes nederst på denne hjemmeside.

4. Afvisning af cookies på denne hjemmeside

De fleste browsere er oprindeligt indstillet til at acceptere cookies. Men du har mulighed for at deaktivere cookies, normalt ved at ændre dit internets softwareindstillinger. Det kan også være muligt at ændre konfigurationen af dine browserindstillinger, for at tillade specifikke cookies eller for at informere dig hver gang en ny cookie gemmes på din computer, så du kan beslutte om du vil acceptere eller afvise denne cookie. For at administrere brugen af dine cookies, er der forskellige kilder til din rådighed, såsom afsnittet ”hjælp” i din browser, der kan hjælpe dig med dette. Du kan også deaktivere eller slette gemte oplysninger, der bruges af teknologi der kan sammenlignes med cookies, f.eks. Local Shared Objects eller Flash-cookies, ved at administrere ”tilføjelsesindstillinger” i din browser eller besøge producentens hjemmeside. Da vores cookies giver dig adgang til nogle væsentlige funktioner på hjemmesiden, anbefaler vi at du har cookies aktiveret; hvis cookies er deaktiveret, kan dette resultere i at du oplever en reduceret funktionalitet eller bliver forhindret i at bruge websiden fuldt ud.

Sidst redigeret 3-5-2017