BESKYT VORES BØRN!

I vores løbende bestræbelser på at holde eksplicit indhold væk fra mindreårige, har vi produceret dette dokument for at hjælpe forældre med at forstå, hvordan de kan beskytte deres børn mod upassende / voksent online indhold.

Det første skridt til at beskytte dine børn, er at installere en forældrekontrol software på din computer. Nogle af de mest velkendte og respekterede forældrekontrol software pakker er CyberPatrol, Net Nanny og Safety Surf.

Hvordan virker forældrekontrol software?

Forældrekontrol software fungerer ved at blokere adgang til specifikke websider og online indhold. I de fleste tilfælde indeholder softwaren allerede en omfattende liste over websider, der er upassende for børn, når du køber den. Du kan derefter opdatere softwaren via producentens webside eller, i nogle tilfælde, opdaterer softwaren sig selv.

En anden måde, som en filtreringssoftware fungerer på, er at blokerer websider baseret på nøgleord, såsom 'vagina, penis eller sex.'. En filtreringssoftware behøver imidlertid ikke kun at blokere adgang til voksenorienteret materiale. Du kan konfigurere softwaren til at filtrere for emner som tobak, narkotika og narkotikakultur, alkohol, vold og racisme. De fleste husstande har mere end en computer eller enhed til at søge på internettet. Installer venligst softwaren på alle enheder, som kan bruges til at søge på internettet. Beskyt alle enheder og software med en adgangskode.

Ingen garanti mod at blive udsat for upassende indhold

Installation af filtreringssoftware, er ikke en garanti for, at børn ikke vil blive udsat for upassende online indhold. Nye websider dukker op hver dag, så det er vigtigt at holde din software opdateret. Du bør også lære hvordan din internetbrowser software fungerer, så du kan tjekke hvilke websider din familie har besøgt (dette er i 'Historie' funktionen, som viser en liste over besøgte websider via internetbrowseren).

At tale med børnene om de de potentielle farer der eksisterer på internettet og overvåge deres internetsøgninger, er stadig den bedste måde at beskytte dem på.

Tal med dine børn om det følgende:

• Fortæl ikke noget om dig selv eller din familie til fremmede, som du møder på internettet.
  • Folk på internettet kan nemt foregive at være en anden end de er og kan faktisk være en krænker, der forsøger at misbruge børn.
  • Lær dem, at de aldrig bør møde en ny online ven, uden at der er en voksen til stede.
  • Aldrig sende billeder til fremmede online og straks informere dig, hvis de modtager nøgenbilleder af nogen.

For at købe forældrekontrol software, gå venligst til:

www.cyberpatrol.com eller www.safetysurf.com